Hvilken partner passer jeg sammen med som særligt sensitiv ?

 

Hvem passer jeg bedst med i et parforhold som særligt sensitiv ? Er et spørgsmål , jeg ofte  får stillet det spørgsmål, når du er særligt sensitiv. Passer  jeg så bedst med en partner som er sensitiv eller særligt sensitiv- Bemærk jeg skelner her i mellem at være særligt sensitiv ( se videoerne om hvad det vil sige og være særligt sensitiv)  og sensitiv,  vi er alle sensitive i højere og mindre grad.

Selv om, når du er særligt sensitiv passer du sammen med begge dele.

Det kommer an på meget, dels din/ jeres personlighed er et match.  Med det mener jeg også  om dit og din partners temperament, passer sammen.

Der er ikke to særligt sensitive mennesker som er ens, og heldigvis for det.

Du kan være introvert din partner kan være ekstrovert.  Særligt sensitiv eller blot sensitiv.

Hvis to introverte  særligt sensitive mennesker forelsker sig i hinanden.

Kan der være stor risiko for at de kort tid  inde i parfoholdet let  kommer til at kede sig i hinandens selskab, for de har brug for modsætningen, den ambiverte , eller ekstroverte personlighed til at komme lidt ud af deres trygge komfortzone.

Lige så kan to ekstroverte mennesker også kede sig i hinandens selskab på længere sigt. For der kommer til at mangle ro og stabilitet i forholdet.

Det ideelle forhold er nok at finde balancen i mellem ydre og indre aktivitet, hos dig selv, at kunne navigere i ro og udadvendte aktiviteter.

Kunne give hinanden plads, hvile i tillid, kommunikere,  lytte til hinanden, og respektere hinandens frirum og behov for nærhed.

Normer og værdisæt, som vi tager med fra opvæksten spiller også e en stor rolle. Det er som et puslespil der skal gå op i en højere enhed.  Som den sidste brik lige skal falde på plads.

Dette komme især op til overfladen når børn kommer i billedet.

Mit svar er :

Der er ingen facitliste om hvorvidt særligt sensitive kun passer med særligt sensitive.

Du kan lige så godt passe med en som er særligt sensitiv såvel som en der er sensitiv.

Du må mærke efter,  du har jo en skarp intuition.- gå med den, den viser dig det rigtige valg af partnere uanfægtet om personen er særligt sensitiv eller ej.

Særligt sensitiv – sensitiv – særligt sensitiv. Der er ingen facitliste på det, andet end , at du må mærke efter hvad der føles rigtigt for dig.  Stille krav og forventninger.

Din gave er at du har en god intuiton.

Jeg ønsker dig held og lykke på rejsen.

Skriv dig op på mit nyhedsbrev hvis du vil vide mere.

Lad kærligheden vinde.