Hvordan du beskytter dig imod energirøvere

 

woman-1401613_640

 

Som særligt sensitiv menneske er du nødt til at beskytte dig imod mennesker med negativ energi.Fordi du har alle antenner ude, sanser stemninger, og føler dybere. Kan det være din styrke i, at vide hvem der er gode for dig, og hvem du skal tage afstand til.

Men også en svaghed, hvis du ikke er dig bevidst om dette. Kan energirøvere benytte sig af det. Her følger en øvelse i at gøre dig opmærksom på hvordan du bedst beskytter dig imod energirøvere.

Hvem er en energirøver ?

I selskab med en energirøver er han/hun meget charmerende, og fortæller åbent omkring sit liv. Du nikker og lytter med. Men når du vil fortælle ham/hende noget. Lytter personen aldrig til dig.

Du prøver og indskyde noget du har på hjertet hist og her, men personen taler videre. Og du tænker så lyt dog til mig – Personen taler rask væk videre.Efter at have talt med en energirøver bliver du hurtig træt, og udmattet. Genkender du det ?

Energirøvere larmer. Og elsker opmærksomhed, god såvel som dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed. Og det behøver ikke at være en fremmed du møder til en fest.Det kan være en ven, familiemedlem, kollega, som dræner dig for energi.

Tegn på negativ energi

 1. Du oplever en fornemmelse af at blive fornedret. Indeklemt eller angrebet.
 2. Du føler dig intuitivt anspændt eller på vagt.  Du fornemmer frastødende vibrationer. Du er ved at gå til fra at komme væk fra dem.
 3. Din energi begynder og blafre. Du føler dig måske dårlig eller under press.

Tegn på Positiv energi 

 1. De udstråler indbydende hjertevarme, medfølelse og støtte
 2. Du føler dig intuitivt tryg og afslappet og vil gerne tættere på. De udsender et fredfyld skær.
 3. Du har det bedre når du er sammen med dem. Din energi og optimisme forstærkes.

( Fra bogen Positiv energi af Judith Orloff)

Hvis du tit har stødt på energirøvere i dit liv kan det være det,  at du kan have svært med at sætte grænser og sige fra. Måske er det lige netop derfor du tiltrækker energirøvere.

Har du stødt på en energirøver i dit liv, hvis ja, hvad gjorde du så for at skabe balance ? Du er meget velkommen til at skrive i kommentarfeltet neden under.

Her følger en øvelse i hvordan du kan spotte en person med positiv eller negativ energi:

Stil skarpt ind på din intuition. Øv dig i at være en halv meter fra personen. Der foretager du en kropscanning, og mærker efter om personen har en god eller dårlig energi.

Som før nævnt kan det være en person som er tæt på dig. En ven, kollega, familiemedlem, som du har det fint med. Men du har også stadig væk brug for dit personlige frirum. Her kan du i hverdagen- for at undgå at blive tappet for energi. Lave små minipauser i løbet af din dag.

Punkt 1. Vær sammen med mennesker, som udstråler positiv energi.

Her følger yderligere fem gode råd

 1. Skærm dig , sæt tydelige grænser, sig fra over for ham eller hende.
 2. Sæt minuttid på, hvor længe du vil høre på hans/hendes enetale
 3. Sørg for at skabe plads til dig, og dit eget personlige frirum
 4. Nogle mennesker er direkte skadelige for dig, hold dig helt væk fra dem.
 5. Vejrtrækningsøvelser og grounding  ( Vejrtrækningsøvelser er gode, fordi det får din krop til at falde til ro).

Du bliver nødt til at passe bedre på dig selv. Du kan godt bevare kontakten, men bare være bevidst om, hvem der er energirøvere i dit liv. Hvordan du beskytter dig imod ham eller hende.

Når du respektere dine behov. Kan du lukke mere kærlighed ind, og blive din bedste udgave af dig selv.

Hav en god dag.

Kh. Tanja

Vil du  have glæde af et gratis emailkursus ” Følg dit hjerte og styrk din livskvalitet” ? Det handler om at sætte dig et mål, og gennemføre det.  Efter dit tempo og behov. Syv nemme anvisninger får du af mig. Til at få et liv med bedre livskvalitet. Ved at skrive dig op til mit nyhedsbrev. modtager du det med det samme.