Sådan tiltrækker du flere penge

21 dages onlinekursus

Vil du lære at tiltrække flere penge og opnå mere overskud og frihed?

Trænger du til at få en ny sofa, vil du gerne spare op til din pension, har du brug for flere penge inden Sommer? Eller har du bare brug for at få et samlet overblik over din økonomi?

Hvis ja, så er onlinekurset ”Sådan tiltrækker du flere penge” det perfekte onlinekursus for dig.

På blot 21 dage lærer du:

  • at forstå din pengehistorie, og hvorfor du aldrig har penge nok.
  • at ændre dit penge mindset, så du tiltrækker flere af dem.
  • at få sat dig et mål, der holder.

Hver dag i 21 dage får du en mail med nogle lette øvelser, du kan lave på 10 minutter. Du har adgang til kurset, lige så længe du ønsker det, og kan tage det i dit eget tempo, når det passer dig.

Din investering i kurset er kun 697 kr.

Sådan bestiller du

Send mig en mail og skriv, du vil med. Derefter indbetaler du beløbet på reg nr. 5331 og konto. 0000375754. Så snart jeg har registreret din betaling, får du tilsendt en bekræftelse inden for 12 timer, og derefter får du en mail med 3 korte øvelser hver dag i 21 dage.

Ekstra bonus

Udover onlinekurset får du også en halv times sparring med mig i forhold til kurset til en værdi af 500 kr. Du bestemmer selv, om du ønsker sparringen på telefon eller via Zoom.

Sådan ændrer du dit penge mindset

Tidligere mærkede jeg selv frygt, når det handlede om penge, og det gjorde mig sårbar. Jeg havde et mindset, der sagde til mig, at “det skal være hårdt at tjene penge”.

Men jeg knækkede koden til at tiltrække flere penge ved at bruge de øvelser, jeg har udviklet.

Når du bruger min metode, lærer du, hvordan du slipper din pengefrygt og de begrænsende overbevisninger, du har. Begge dele er tæt koblet sammen med dine følelser og tidligere oplevelser.

På onlinekurset “Sådan tiltrækker du flere penge” får du på blot 21 dage ryddet op i dine pengehistorier.

Så du kan slippe dine bekymringer og igen sove godt om natten.

Lyder det som noget for dig?

Tilmeld dig nu og få en halv times sparring med mig oveni. Det gør ikke noget, hvor henne i verden du bor, det hele foregår online. Sidste gang var en af kursisterne fra Rom.

Send mig en mail og indbetal 697 kr. på reg.nr 5331 og konto nr. 0000375754.

Når jeg har registreret din betaling, får du tilsendt en bekræftelse, og derefter får du en mail med 3 korte øvelser hver dag i 21 dage.

“Tanja Tifre tager dig med på en meget effektiv rejse, hvor du lærer at tiltrække flere penge og slippe af med dine begrænsende overbevisninger om penge. Du lærer også at udvikle din egen trin-for-trin strategi. Jeg vil varmt anbefale 21 dages onlinekurset “Sådan tiltrækker du flere penge.” Diana Severati